Sosyal medya platformlarında engelleme özelliği, kullanıcıların belirli kişileri veya içerikleri görüntülemesini engellemesine olanak tanır. Ancak, engellendiğinizde bildirimlerin hala gitmesi, çoğu kişiyi meraklandıran bir konudur. Peki,…
Yorumlar kapalı